Premiere 05.07.2019

Diego Maradona

Mannen, myten og tragedien Maradona

 

Filmskaperen av Senna og Amy har igjen laget en fascinerende portrettdokumentar, denne gangen om fotballegenden Maradona – som først og fremst tar for seg mannen, ikke ballsporten.

[Les mer]
 

Premiere 03.07.2019

Spider-Man: Far from Home

«Spider-Man: Far from Home» er den perfekte sommerfilmen

 

Spider-Man: Far from Home handler om en tenåring som prøver å finne ut av hvem han egentlig er - og prøver å fortelle en jente om sin forelskelse – og samtidig redde verden.

[Les mer]
 

Premiere 28.06.2019

Goliat

Adjø solidaritet

 

Goliat gir oss et dysfunksjonelt Sverige på randen av sammenbrudd.

[Les mer]
 

Premiere 14.06.2019

Mysteriet Herr Link

Moro for store og små

 

Mysteriet herr Link er den perfekte familiefilmen –storm billettlukene for dette er moro!

[Les mer]

Premiere 14.06.2019

Hotel Mumbai

Hotel Mumbai

Skremmende og troverdig om terrorisme

Hotel Mumbai er en biografisk thriller basert på de faktiske og tragiske hendelsene på det verdensberømte prestisjehoteller, hvor gjesten er gud, som det ofte understrekes.

[Les mer]

Premiere 07.06.2019

Slottet i Provence

Vakkert om en drømmer med visjoner

Slottet i Provence er en hyllest det enkle livet, til store visjoner  og drømmerne blant oss. 

[Les mer]
 

Premiere 31.05.2019

Godzilla: King of the Monsters

For mye av det monstrøse

Den nye Godzilla-filmen er overbefolket av både monstre og mennesker, og blir etter hvert en nokså utmattende filmopplevelse.

[Les mer]

Premiere 24.05.2019

Rutete ninja

Politisk ukorrekt latterbombe

 

Endelig en skikkelig animasjonsfilm hvor du slipper å ha med barn som alibi. Rutete Ninja er underholdning på høyoktan.

[Les mer]
 

Premiere 22.05.2019

Aladdin

Sjarmbombe

 

Aladdin i Guy Ritchies regi er et fargerikt fyrverkeri av en film.

[Les mer]
 

Premiere 10.05.2019

Mellom linjene

Fransk og forførende

 

Mellom linjene er et forfriskende fransk farse i beste Woody Allen-stil. Oliver Assayas driver her gjøn med sine egne intellektuelle kunstnervenner.

[Les mer]
 

Premiere 10.05.2019

Stalker

Skremmende god 

 

Få skuespillere har så mange talenter som Isabelle Huppert. Hun er enestående og  takler alle roller enten hun er morder, kjølig forretningskvinne, selvopptatt lærer, svindler eller voldtektsoffer.

[Les mer]

Premiere 10.05.2019

The Hustle

Suppe på en spiker

 

Det største problemet med The Hustle er at vi har sett hele historien atskillig bedre to ganger tidligere.

[Les mer]
 

Premiere 03.05.2019

Long Shot

Lettbent romantisk politisk satire

 

Long Shot er tydelig inspirert av både presidentvalget i 2016 og metoo. Resultatet er en lettbent romatisk komedie.

[Les mer]
 

Premiere 03.05.2019

Det ville pæretreet 

Vakkert og poetisk

 

Det ville pæretreet er fortellingen om forandringene som foregår i Tyrkia, forholdet mellom sentrum og periferi -  både intellelktuelt og geografisk.

[Les mer]
 

Premiere 24.04.2019

Avengers: Endgame

Mektig sluttspill for Avengers

 

En storslått, medrivende og verdig avslutning på en saga som strekker seg langt utover de forutgående Avengers-filmene.

[Les mer]
 

Premiere 26.04.2019

Red Joan

Pensjonert spion

 

At pensjonister også kan være spioner er ikke noe nytt. For tiden sitter en pensjonert nordmann i fengsel i Moskva siktet for spionasje.

[Les mer]
 

Premiere 12.04.2019

Lykkelige Lazzaro

Italiensk magisk realisme 

 

Lykkelige Lazzaro stakk av med prisen for beste manus ved fjorårets filmfestival i Cannes. Den er en magisk filmopplevelse.

[Les mer]
 

Arkiverte anmeldelser


Det ville pæretreet 

[Les mer]
 
Avengers: Endgame

[Les mer]
 
Red Joan

[Les mer]
 
Lykkelige Lazzaro

[Les mer]
 
Journal 64

[Les mer]
 
Hellboy

[Les mer]
 
Holiday

[Les mer]
 
Asterix: Trylledrikkens hemmelighet

[Les mer]
 
Loro

[Les mer]
 
Den fantastiske reisen til fakiren til som gjemte seg i et IKEA-skap

[Les mer]
 
Den siste gentleman

[Les mer]
 
Happy Ending

[Les mer]
 
»Arkivside med alle anmeldelser

Søk etter anmeldelser

 
 

Annonse