Premiere 24.04.2019

Avengers: Endgame

Mektig sluttspill for Avengers

 

En storslått, medrivende og verdig avslutning på en saga som strekker seg langt utover de forutgående Avengers-filmene.

[Les mer]
 

Premiere 26.04.2019

Red Joan

Pensjonert spion

 

At pensjonister også kan være spioner er ikke noe nytt. For tiden sitter en pensjonert nordmann i fengsel i Moskva siktet for spionasje.

[Les mer]
 

Premiere 12.04.2019

Lykkelige Lazzaro

Italiensk magisk realisme 

 

Lykkelige Lazzaro stakk av med prisen for beste manus ved fjorårets filmfestival i Cannes. Den er en magisk filmopplevelse.

[Les mer]
 

Premiere 12.04.2019

Journal 64

Årets mest skremmende og spennende krim

 

Den fjerde filmen i serien basert på Jussi Adler-Olsens bestselgere om avdeling Q er den beste i serien.

[Les mer]

Premiere 12.04.2019

Hellboy

Blodig popcornunderholdning

Neil Marshall evner ikke å fylle Guillermo Del Toros sko. Hellboy i Neil Marshalls regi er en film uten overraskelser.

[Les mer]

Premiere 12.04.2019

Holiday

Kriminelt god

 Til tider er denne filmen riktig ubehagelig. Til tross for sin lysende neonfarger er dette en riktig mørk film.

[Les mer]
 

Premiere 12.04.2019

Asterix: Trylledrikkens hemmelighet

Pur underholdning

Også denne gangen spiller historien seg rundt et frodig galleri gallere bestående av  Asterix og Obelix - og med Miraculix i førersetet denne gangen.

[Les mer]

Premiere 05.04.2019

Loro

Glimrende satire

 

Loro er en fargerik og ellevill fortelling om Berlusconi og Italia – svært så ulik enhver politikerbiografi du har sett tidligere.

[Les mer]
 

Premiere 05.04.2019

Den fantastiske reisen til fakiren til som gjemte seg i et IKEA-skap

I luftigste laget

 

Denne engelskspråklige franske filmen stakk av Gledessprederprisen på fjorårets filmfestival i Haugesund.

[Les mer]
 

Premiere 05.04.2019

Den siste gentleman

Robert Redfords svanesang

 

Den siste gentleman er Lowerys beste film så langt og en flott avslutning på en imponerende karriere for Robert Redford.

[Les mer]
 

Premiere 29.03.2019

Happy Ending

Elleville scener fra et ekteskap

 

Happy Ending er et fornøyelig lystspill om et aldrende par som skilles etter femti års samliv.

[Les mer]

Premiere 29.03.2019

Dumbo

Dumbo tar ikke av

 

Det som imponerer med denne Dumbo-utgaven er de digitale effektene, men som film engasjerer ikke Tim Burtons film.

[Les mer]
 

Premiere 29.03.2019

Vox Lux

Berømmelsens pris

 

Vox Lux er et kompromissløst og dypt fascinerende portrett av en fiktiv popartist, som samtidig tegner et forstyrrende bilde av dagens USA.

[Les mer]
 

Premiere 22.03.2019

Lords of Chaos

Drepende musikkhistorie

 

Lords of Chaos er en bisarre historie om hvordan en gruppe norske middelklasseungdommer fant sammen i et destruktivt utenforskap.

[Les mer]
 

Premiere 22.03.2019

The Sisters Brothers

Western på sitt beste 

 

Western-elskere har blitt sultefôret i lengre tid. Når det nå endelig kommer en skikkelig western på kino igjen er det franskmannen Jacques Audiard som har tatt på seg ansvaret med å fornye sjangeren.

[Les mer]
 

Premiere 15.03.2019

Men alle vet

Fascinerende familiedrama

 

Skuespillerensemblet er glimrende med Penelope Cruz og Javier Bardem som sentre for historien. Men alle vet er et fascinernde drama om hemmeligheter og løgner.

[Les mer]
 

Premiere 15.03.2019

Jeg ser deg

På bærtur med Michael Winger

 

I dokumentaren Jeg ser deg om den klarsynte Michael Winger blir vi med ham på en rekke turer ut i skog og mark i leting etter savnede. Det går ikke bra. Filmen ender som en skikkelig bærtur.

[Les mer]
 

Arkiverte anmeldelser


Lords of Chaos

[Les mer]
 
The Sisters Brothers

[Les mer]
 
Men alle vet

[Les mer]
 
Jeg ser deg

[Les mer]
 
Helan & Halvan 

[Les mer]
 
Skammerens datter II: Slangens gave

[Les mer]
 
Geparden Malaika

[Les mer]
 
Gloria Bell

[Les mer]
 
Ut og stjæle hester

[Les mer]
 
Solnedgang i Budapest

[Les mer]
 
Cold Pursuit

[Les mer]
 
Birds of Passage

[Les mer]
 
»Arkivside med alle anmeldelser

Søk etter anmeldelser

 
 

Annonse