Intervju

John Travolta

John Travolta drømmer om å bli Bond-skurk

John Travolta kan se tilbake på en over 40 år lang, med roller i filmer som Saturday Night Fever (1977), Blow Out (1981), Pulp Fiction (1994) og Face/Off (1997). Men mange forbinder han mest med Grease (1978), noe han trives godt med.

[Les mer]

Robert De Niro

«Jeg har spilt psykopater og sosiopater, men ingen så ille som Trump»

Robert De Niro er en sterk kritiker av Donald Trump og veldig politisk engasjert og han blir lyttet til.

[Les mer]
 

Ralph Fiennes

Filmkunstneren i Sevilla

Når innspillingen av Bond 25 starter i Norge, er det Ralph Fiennes som inntar rollen som M. Cinema har truffet skuespilleren som fikk æresprisen på European Film Awards i Sevilla.

[Les mer]

Pål Sverre Hagen

MED HELTEHATTEN PÅ

 

Pål Sverre Hagen er brennaktuell filmvinteren 2019, både i Hans Petter Molands filmatisering av Per Pettersons verdensberømte roman Ut og stjæle hester og som polfareren, folkehelten og legenden Roald Amundsen i Espen Sandbergs Amundsen.

[Les mer]
 

Viggo Mortensen

Reisen som forandret livet 

 

- Klart jeg gjerne skulle fått en Oscar for Green Book. Jeg har vært nominert to ganger, men har hver gang vært den som klapper for andre, sier Viggo Mortensen til Cinema. 

[Les mer]
 

Halldóra Geirharðsdóttir

På krigsstien i dobbeltrolle

 

- Jeg har alltid ment at man bør få folk til å le om man vil gi dem et alvorlig budskap. Latter får folk til å åpne seg opp, sier Halldóra Geirharðsdóttir.

[Les mer]
 

Romain Gavras

Med film i familien

- Jeg prøvde å gjøre noe som minner om det jeg har regissert utenfor spillefilmverdenen, men ville unngå å lage en halvannen time lang musikkvideo. Det var en hårfin balanse, sier Romain Gavras om sin Netflix-aktuelle spillefilm Verden for dine føtter.

[Les mer]
 

Ine Marie Wilmann

Ine Marie Wilmann

ET FJERNT IKON  

 

Den ubestridte skøytelegenden og Hollywoodstjernen Sonja Henie gjennoppstår i Ine Wilmanns skikkelse på lerretet første juledag.

[Les mer]
 

Claire Foy

Calire Foy

Fra engelsk dronning til Lisbeth Salander

 

Claire Foy fikk sitt store gjennombrudd med rollen som Queen Elizabeth II i Netflix-serien The Crown. Nå har hun tatt på seg rollen som den tredje Lisbeth Salander i The Girl in the Spider’s Web.

[Les mer]
 

Synnøve Macody Lund

Synnøve

Synnøve redder verden

 

Synnøve Macody Lund er på vei oppover karrierestigen. Nå er hun klar for rollen som Säpo-sjef i The Girl in the Spider's Web –den femte filmen om Lisbeth Salander –basert på Stieg Larssons univers.

[Les mer]

Andre aktuelle intervjuer


- Vi skal løfte frem kvailtetsfilmen
[Les mer]
 
En fengslende historie 
[Les mer]
 
Grensesprengende filmskaper
[Les mer]
 

Søk etter intervjuer

 
 

Annonse