THE IRISHMAN The Irishman gjenforener Scorsese med sin Gangs of New York manusforfatter Steve Zaillian.
 

Martin Scorseses «The Irishman» avslutter London Film Festival

Publisert: 05.08.19

The Irishman blir avslutningsfilmen i London med Scorsese og stjernene til stedet.

Filmen som er produsert av Netflix har kostet ca 1,3 milliarder norske kroner å lage. I hovedrollene finne vi Oscar-vinnerne Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci.

Filmen får sin internasjonale premiere søndag 13. oktober i London med Martin Scorsese og skuespillerne til stedet.  Amerikansk premiere på New York Film Festival 27. september hvor The Irishman er åpningsfilm.

LES INTERVJU MED ROBERT DE NIRO HER

I The Irishman gjenforener Scorsese med sin Gangs of New York manusforfatter Steve Zaillian. Han har skrevet manuset basert på  Charles Brandts roman «I Heard You Paint Houses». The Irishman er et storslagent epos om påvirkningen av organisert kriminalitet i etterkrigstidens Amerika -fortalt gjennom øynene til andre verdenskrigsveteranen Frank Sheeran (De Niro), en leiemorder som jobbet sammen med noen av de mest beryktede figurene fra det 20. århundre. Filmen tar for seg et av de største uløste mysteriene i amerikansk historie, forsvinningen av den legendariske ufagforeningslederen Jimmy Hoffa og er en reise gjennom de skjulte korridorene til organisert kriminalitet - rivaliseringer og forbindelser til mainstream politikk.

Hele festivalprogrammet kunngjøres torsdag 29. august 2019.

 
 

Annonse