Hjertelag I rollene som Mio og Anders finner vi skuespillerne Thea Sofie Loch Næss og Vebjørn Enger.
 

TV2 satser på one night stand og forelskelse

Publisert: 18.06.19

The Last Kingdom-stjerne Thea Sofie Loch Næss og Askeladden-aktuelle Vebjørn Enger spiller hovedrollene i dramaserien «Hjerteslag», som har premiere på TV 2 Sumo 15. august.

«Hjerteslag» er en historie om alt det fine og vonde som kommer med en forelskelse - og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte mellom to unge mennesker kan forandre livet for alltid.

 

One night stand

I serien møter vi to unge mennesker som forelsker seg på et vanskelig tidspunkt i livet. Etter et one night stand finner Mio og Anders ut at de er gravide, og i løpet av tolv uker blir de sammen nødt til å finne ut av hvordan resten av livet skal være.

I rollene som Mio og Anders finner vi skuespillerne Thea Sofie Loch Næss og Vebjørn Enger. Loch Næss er mest kjent for rollen som Skade i Netflix-suksessen «The Last Kingdom», og er første nordmann blant topp ti på IMDbs liste over verdens mest populære skuespillere. Enger er blant annet kjent for tittelrollen i Askeladden-filmene og som Jarle Orheim i «Kompani Orheim». I øvrige roller finner vi Eili Harboe («Thelma», «Bølgen»), Fabian Svegaard Tapia («Battle»), Alfred Ekker Strande («Skam», «Battle») og Jenny Mueni Ndunda («Blank»).

 
 

Annonse