Spider-Man Far from Home
 

Sommerfilmen «Spider-Man: Far From Home»

Publisert: 07.06.19

Om under en måned kommer den nye Spider-Man filmen, Spider-Man: Far From Home.

Filmen er en oppfølger til den forrige filmen om Peter Parker, Spider-Man: Homecoming, og er den 23 filmen fra Marvel-universet. Filmen har premiere i USA 2.juli 2019 og vises på det norske kinolerretet 3.juli 2019.

I filmen reiser Peter Parker på skoletur til Europa, men turen blir ikke helt som planlagt og vi får følge Spider-Man på nok et actionfylt eventyr.

I den nyeste filmen følger man en ung Spider-Man, som ikke er helt klar for det store ansvaret som følger med rollen som superhelt. Rollen spilles av Tom Holland, som også spilte Spider-Man/Peter Parker i den forrige filmen. Skuespillerne Zendaya, Marisa Tomei og Jon Favreau er også med videre, men får i Far From Home selskap av stjernene Jake Gyllenhaal og Samuel L. Jackson. Også denne filmen er regissert av Jon Watts og produsert av Kevin Feige og Amy Pascal, som også var regissør og produsenter av Spider-Man: Homecoming.

 

Mens vi venter

For de som er utålmodige og synes ventetiden fortsatt er plagsomt lang kan man få påfyll av Spider-Man underholdning fra en rekke andre kilder. Det finnes blant annet flere spilleautomater med Spider-Man tema, for de som liker gambling som underholdningsform. Er man i tvil om hvordan man foretar uttak om man skulle være blant de heldige vinnerne, kan man også få hjelp til dette hos casinouttak.com. Av andre underholdningsformer finner man også dataspill og spill til PlayStation og andre spillkonsoller.

Dersom man enda ikke har sett den forrige Spider-Man filmen, Spider-Man: Homecoming, kan det være verdt å se denne først. Selv om det ikke er en direkte fortsettelse av forrige film, vil man likevel bli bedre kjent med karakterene som er med videre i oppfølgeren. Man kan også forstå noe mer av filmen om man har fått med seg hva som har skjedd i Peter Parkers liv i løpet av forrige film. En god idé kan være å arrangere en filmkveld med vennegjengen, mens man ser forrige film og lader opp til norgespremieren av Spider-Man: Far From Home.

 

Spider-Man gjennom tidene

Spider-Man filmene er basert på superhelten fra tegneserien med samme navn, av Stan Lee og Steve Ditko. Det finnes i alt 10 egne Spider-Man filmer, hvor Tobey Maguire var den første til å spille superhelten i Sam Raimi-trilogien. I filmene som ble laget av Marc Webb var det Andrew Garfield som tok over rollen som Spider-Man, og i de nyeste filmene fra Marvel-universet, er det som sagt Tom Holland som har fått rollen.

I en av de tidligere Marvel-filmene gikk Peter Parkers trofaste mentor, Tony Stark, bort. I Spider-Man: Far From Home går mye av handlingen ut på Peter Parkers sorg over å ha mistet mentoren sin og veien hans videre til å bli rekruttert av Nick Fury, spilt av Samuel L. Jackson. For å få en smakebit på hva man har i vente kan man se traileren av den nye filmen som er tilgjengelig på nett.

 

 

 

 
 

Annonse