Once Upon a Time ... i Hollywood Både Brad Pitt og Leonardo DiCaprio kommer til Cannes.
 

Quentin Tarantinos «Once Upon a Time ... In Hollywood» får verdenspremiere i Cannes

Publisert: 02.05.19

Tarantinos Once Upon a Time ... i Hollywood blir likevel vist i hovedkonkurransen i Cannes. Filmen var ikke med da hovedprogrammet ble sluppet for en måned siden.

I dag kom pressemeldingen fra festivalen om at Tarantino også er om bord i hovedkonkurransen.

Årets film markerer at det er 25 år siden Tarantinos ikoniske Pulp Fiction ble vist på festivalen. Tarantino har et langvarig forhold til Cannes og har hele tiden villet vise filmen på festivalen.

Festivalsjef Thierry Frémaux sier i en uttalelse: "Vi var redd for at filmen ikke ville være klar, da den ikke skal ha premiere før i juli. Quentin Tarantino, som ikke har forlatt redigeringsrommet om fire måneder, er en ekte, lojal og punktlig barn av Cannes. Som for Inglourious Basterds, vil han definitivt være der - 25 år etter Gullpalmen for Pulp Fiction - med en ferdig film som vises på 35mm og han kommer hit sammen med skuespillerne (Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt).

- Once Upon a Time ... In Hollywood er et kjærlighetserklæring hans barndoms Hollywood, en rocketurné i 1969, og en ode til kino som helhet. I tillegg til å takke Quentin og hans mannskap for å tilbringe dager og netter i redigeringsrommet, vil festivalen gi spesiell takk til  alle i Sony Pictures, som gjorde alt dette mulig, sier Thierry Frémaux.

 
 

Annonse