DEpp Johnny Depp i rollen som Grindelwald skaper problemer for Warner Bros.
 

Bekymret for Johnny Depp

Publisert: 15.04.19

Nylige rapporter tyder på at Warner Bros. er bekymret for at Johnny Depps pågående drama med sin tidligere kone Amber Heard  kan skade Fantastic Beasts 3.

For et par år siden kom Depp under press etter at eksen Amber Heard anklaget ham for å ha vært voldelig. Beslutningen om å få Depp tilbake for fjorårets oppfølger til Fantastic Beasts ble møtt med kontrovers, men regissør David Yates forsvarte valget. Produksjonen av den tredje filmen skulle starte i  sommer, men er blitt utsatt til høsten i følge Screen Rant.

 

Trollmannen Depp

Harry Potter spinoff-serien ble lansert i 2016 og ble opprinnelig planlagt å være en trilogi, men ble utvidet til en serie på fem filmer. J.K. Rowling mente flere filmer ville tjene historien. Depp har rollen som den i serien som  mørke trollmannen Gellert Grindelwald. Depp har bekreftet at han kommer tilbake til Fantastic Beasts 3, men kontroversen rundt ham kan påvirke filmen fremover. Tidligere i år gikk Depp til søksmål mot Heard over overgrepsåstandene, og han har avvist alle Amber Heards påstander. Til tross for det er toppene i Warner Bros. nervøse for at Depps engasjement i Fantastic Beasts kan sende ut feil signaler.

 

Sjefen måtte gå

Med Warner Bros. sjef, Kevin Tsujihara, måtte nylig trekke seg etter seksuelle anklager. Tsujihara har jobbet i selskapet i over 25 år, men anklagene mot ham førte til at han måtte trekke seg fra stillingen i mars. 54-åringen, som har vært svært viktig for Hollywood og filmbransjen i mange år, skal ha gjort en Weinstein og tilbudt skuespillere roller i bytte mot sex.

Krefter i Warner Bros. Er nå redde for at Depps fortsatte tilknytning til studioet kan føre til ytterligere tilbakeslag ikke bare for Depp, men også studioet.

 
 

Annonse