Sonja
 

«Sonja» til Sundance

Publisert: 29.11.18

Den kommende filmen om den olympiske mesteren, Hollywood-stjerna og ikonet Sonja Henie får sin internasjonale premiere på Sundance Film Festival i januar.

Spillefilmen Sonja er regissert av Anne Sewitsky og dette er tredje gang hun deltar på Sundance Film Festival.

- Fantastisk å bli plukket ut til Sundance igjen. Det er et viktig sted som har vært helt avgjørende for min karriere, sier regissør Anne Sewitsky.

Filmen har norsk premiere 25. desember og forventes å ble de store juelfilmen alle se. Ine Marie Wilmann spiller Sonja Henie.

På Sundance Film Festival skal Sonja vises i programmet «Premieres» som viser spillefilmer som det er knyttet høye forventninger til. Tidligere har filmer som The Big SickBoyhoodMudbound og Call me by your name blitt vist her. 

 

Tidenes største

Sonja er filmen om Sonja Henie, tidenes største kunstløper, som bestemmer seg for å dra til Hollywood i 1936 og bli filmstjerne. Hennes første film, One in A million, topper Box Office samme år, og slik skal det fortsette i lang tid framover. Nye filmer, halsbrekkende koreografier, spektakulære skøyteshow, endeløse fester, alltid omringet av kjærester, beundrere, venner og familie, men så kommer nedturen.

 

 
 

Annonse