SONJA/Ida Willmann
 

Se første smakebit fra «Sonja»

Publisert: 25.10.18

Den 25. desember er det premiere på Sonja – spillefilmen om tidenes største kunstløper, Sonja Henie. Nå er teaseren klar.

Sonja Henie var trippel olympisk gullvinner, ble Hollywood-stjerne, forretningskvinne og ikon.

SE TRAILEREN HER

Sonja er blitt et tett og personlig drama der vi i hovedsak følger Sonjas liv i Los Angeles hvor hun arrangerer skøyteshow og blir en av verdens mest populære filmstjerner, til hun mister nesten alt. Filmen skildrer skandalene og suksessene både på og utenfor isen, forteller produsent Synnøve Hørsdal i Maipo Film. Hovedtollen som Sonja spilles av Ine Willmann.

I 1937 tar Sonja Henie med seg hele familien og flytter til Hollywood. Hun har allerede vunnet elleve VM- og tre OL-gull i kunstløp, men vil ha mer. Sonja har forstått at det er filmstjernene som er de mest glamorøse, og har hele verdens øyne rettet mot seg.

Med samme selvtillit og pågangsmot som på isen beseirer Sonja filmindustrien. Hennes første film, One In A Million, blir den mest sette i verden det året. Hun havner på coveret av Time Magazine, og blir en av de best betalte skuespillerne i Hollywood. Nye filmer, halsbrekkende koreografier, spektakulære skøyteshow, endeløse fester, alltid omringet av kjærester, beundrere, venner og familie. En endeløs opptur … Men etter tretten filmer og to ulykkelige ekteskap begynner både publikum og hennes nærmeste å forlate henne. Og Sonja tåler ikke å være alene.

 

 

 
 

Annonse