Ben Stiller og Eddie Murphy i Tower Heist (foto: UIP)
 

Filmfakta

Originaltittel: Tower Heist
Med: Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Casey Affleck, Michael Peña, Alan Alda, Charles Q. Murphy, Marcia Jean Kurtz, Nina Arianda, Steven Weisz, Peter Van Wagner
Manus: Noah Baumbach, Bill Collage, Adam Cooper, Ted Griffin
Regi: Brett Ratner
Genre: Action / Komedie / Krim
Produksjonsår: 2011
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1 t. 41 min.
Distribusjon: United International Pictures

Actionfylt svindelfilm

Tekst: Skjalg Hundseid Kamsvåg | Publisert: 30.03.12

Tower Heist er en bra actionfilm med det du forventer av dem.

Det er et godt komplott som utløser en spennende historie. Det starter med at mister Shaw er i leiligheten sin i The Tower og spiller sjakk med Josh Kovacs. Dagen etter blir Shaw kidnappet. Han prøver egentlig og unnslippe etter å ha svindlet alle aksjekundene sine for penger. Han kommer ikke så langt før FBI bryter inn og avgjør det hele. FBI arresterer Shaw. Han blir løslatt mot en kausjon på 10 mill. Når han kommer tilbake er alt fint inntil Josh Kovacs mister jobben for å ha ødelagt Shaws bil. Slik starter de spennende filmen som utvikler seg til en actionfilm i særklasse med mye spenning og mange tøffe avgjørelser.

Tower Heist er som sagt en god actionfilm. Som de fleste filmer så ender den godt. Regissøren er flink til å skape actionscener. Som de aller færreste svindelfilmer så ender denne med bare en av seks i fengsel pluss Shaw selv.

Tower Heist er spennende, full av action, bra historie og morsom samtidig.

 
 

Annonse