Premiere 24.11.2017

Neruda

Sannheter og løgner

 

Ingen skal beskylde Pablo Larrain for å skjønnmale livet til Nobelprisvinneren Pablo Neruda.

[Les mer]
 

Premiere 24.11.2017

Hjemsøkt

Skremmende god

 

Historien er effektivt fortalt og vitner om en regissør som kan sjangeren.

[Les mer]
 

Premiere 17.11.2017

God's Own Country

Årets beste britiske film

 

God's Own Country er en film som har alt; en sterk historie, en sikker regissør – og to gudsbegavede skuespillere i hovedrollene.

[Les mer]
 

Premiere 17.11.2017

Suburbicon

Løgn, bedrag og dobbeltmoral

 

For de som er fan av mørke komedier og film noir, er Suburbicon obligatorisk.

[Les mer]

Premiere 17.11.2017

Lumière! Eventyret begynner

En reise inn i filmhistorien

Her bør skolene kjenne sin besøkelsestid. Lumière! Eventyret begynner er en ypperlig innføring filmkunstens historie.

[Les mer]

Premiere 10.11.2017

Mord på Orientekspressen

Stjernespekket avsporing

En storslagen, men også noe stiv og teatralsk produksjon.

[Les mer]
 

Premiere 03.11.2017

Juleblod

God, gammeldags skrekkfilm

Reinert Kiil er en filmskaper som skiller seg ut på den norske filmhimmelen. Nå vender han tilbake og setter skrekk i julefeiringen.

[Les mer]

Premiere 03.11.2017

American Assassin

Mye action – lite innhold

 

Actionfylt om islamsk terror og det internasjonalt politiske spillet, men sliter med tynt manus.

[Les mer]
 

Premiere 27.10.2017

Gjengangere

For mye for en mann

 

Fengselsfilmer er en egen sjanger. Gjengangere er den første norske filmen innen sjangeren -og det ender ikke godt.

[Les mer]
 

Premiere 27.10.2017

Thor: Ragnarok

Galaktisk moro

 

Den beste og morsomste filmen i serien av Marvels historie om de norrøne guder.

[Les mer]
 

Premiere 20.10.2017

Om kropp og sjel

Symbolikk og drømmer

 

Årets Gullbjørn-vinner fra Berlin er en intelligent og varsom fortelling om lengsler og drømmer.

[Les mer]

Premiere 20.10.2017

Bye Bye Germany

En handelsreisendes liv

 

Moritz Bleibtrau fronter denne usedvanlige og bittersøte komedien om gruppe Holocaust-overlevende.

[Les mer]
 

Premiere 20.10.2017

Skyggenes dal

Solid debut

 

Skyggenes dal er en grøsser som krypende siger inn over deg og drar deg inn i filmens tåkehav.

[Les mer]
 

Premiere 13.10.2017

Snømannen

Bakrus for Harry Hole

 

Til tross for filmens svakheter evner den å gi deg helt OK underholdning  i kinosalen - hvis du evner å glemme Jo Nesbøs egen Harry Hole et par timer.

[Les mer]
 

Premiere 06.10.2017

Hva vil folk si

Så sterk at det gjør vondt

 

En gripende film om å vokse opp som tokulturell jente i Norge. Hovedrolleinnehaver Maria Mozhdah er et funn og har en stor fremtid i norsk film.

[Les mer]
 

Premiere 05.10.2017

Blade Runner 2049

Mektig filmopplevelse

 

Bildemessig er Blade Runner 2049 årets mektigste filmopplevelse –en stilistisk fremtidsnoir.

[Les mer]
 

Premiere 06.10.2017

Tom of Finland

Et homofilt ikons personlige reise

 

Tom of Finlands sterke side er beskrivelsen av en ung manns personlige kamp med sin indre demoner og forbudte seksualitet og hans reise til kunstnerisk suksess.

[Les mer]
 

Arkiverte anmeldelser


Snømannen

[Les mer]
 
Hva vil folk si

[Les mer]
 
Blade Runner 2049

[Les mer]
 
Tom of Finland

[Les mer]
 
Good Time

[Les mer]
 
The Square

[Les mer]
 
The Big Sick

[Les mer]
 
Thelma

[Les mer]
 
Jordmoren

[Les mer]
 
The Beguiled

[Les mer]
 
47 Meters Down

[Les mer]
 
The Hitman's Bodyguard

[Les mer]
 
»Arkivside med alle anmeldelser

Søk etter anmeldelser

 
 

Annonse