Premiere 16.02.2018

Ut av intet

Fremragende og ubehagelig aktuell hevnthriller

 

Til tross for en relativt enkel og presist fortalt historie, er innholdet i Fatih Akins nye film både komplekst og tankevekkende.

[Les mer]
 

Premiere 16.02.2018

Sweet Country

En nådeløs verden

 

Sweet Country har handlingen lagt nitti år tilbake i tid, men problemstillingene er ikke fjerne. Du forlater ikke kinoen uberørt etter å ha sett denne filmen. 

[Les mer]
 

Premiere 09.02.2018

Unknown Soldier

Intenst og vellykket krigsdrama

 

Ukjent soldat er den dyreste filmen som noensinne er laget i Finland og regissør Aku Louhimies gjør god bruk av sine ressurser i sin film.

[Les mer]
 

Premiere 09.02.2018

Forsvunnet

Ren poesi

 

Det er ikke ofte man ser ren poesi på kino, til overmål skildret i en vakker og stillferdig nord-norsk natur.

[Les mer]

Premiere 02.02.2018

I, Tonya

Såpeopera på glattisen

Historien om Tonya Harding er en skikkelig såpeopera fra virkeligheten.

[Les mer]

Premiere 02.02.2018

Let the Sunshine in

Springende og fragmentert om kjærlighet

En kvinnelig billedkunstners desperate jakt på kjærligheten.

[Les mer]
 

Premiere 02.02.2018

C’est la vie

Komedie på tomgang

C’est la vie har noen fine øyeblikk, men jeg hadde forventet noe mer av regissørene bak De urørlige.

[Les mer]

Premiere 26.01.2018

Savnet

Mørk sosialrealisme

 

Savnet kan sees som en klar kritikk av dagens korrupte og fremmedgjorte russiske samfunn.

[Les mer]
 

Premiere 26.01.2018

All the money in the world

Pengene eller livet

 

Ridley Scott brukte ti nye innspillingsdager på å erstatte Kevin Spacey med Christopher Plummer. Det var nok til å gi Christopher Plummer en Oscar-nominasjon for beste hovedrolle.

[Les mer]
 

Premiere 26.01.2018

Per Fugelli - siste resept

Rørende og provoserende

 

Erik Poppes film om samfunnsdebattantens siste år er et interessant, rørende og sikkert provoserende for enkelte.

[Les mer]
 

Premiere 19.01.2018

Downsizing

Små mennesker, store ambisjoner

 

Med Downsizing har Alexander Payne økt både budsjett og ambisjoner, og laget en fascinerende og fornøyelig high concept-dramakomedie delvis innspilt i Norge.

[Les mer]

Premiere 19.01.2018

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Årets sterkeste kvinnerolle

 

Går det an å skape humor om en kvinne som opplever at datteren blir voldtatt, drept og brent? Martin McDonagh evner det.

[Les mer]
 

Premiere 19.01.2018

Menn skal ikke gråte

Krigens sår

 

En gruppe krigsveteraner er samlet på et folketomt høyfjellshotell i Bosnia-Hercegovina for å forsøke å bearbeide de traumatiske minnene som fortsatt preger dem.

[Les mer]
 

Premiere 12.01.2018

The Greatest Showman

Pur underholdning

 

The Greatest Showman er en musikalsk, visuell og spektakulær opplevelser – med Hugh Jackman som midtpunkt i mansjen.

[Les mer]
 

Premiere 12.01.2018

Wonder Wheel

Livets tivoli

 

Dette er en av Woody Allens beste filmer. Som alltid med høyt tempo, kjappe replikker, misforståelser, drømmer og tapt og mislykket kjærlighet.

[Les mer]
 

Premiere 12.01.2018

Darkest Hour

Enestående politisk drama

 

Darkest Hour er en type klassisk politisk drama som det er altfor få av i det moderne kinorepertoaret.

[Les mer]
 

Premiere 12.01.2018

Spacewalker

Nervepirrende romduell

 

Spacewalker er et intenst, spennende og fascinerende drama om de første rompionerene.

[Les mer]
 

Arkiverte anmeldelser


The Greatest Showman

[Les mer]
 
Wonder Wheel

[Les mer]
 
Darkest Hour

[Les mer]
 
Spacewalker

[Les mer]
 
Rett vest

[Les mer]
 
Insidious: The Last Key

[Les mer]
 
The Party

[Les mer]
 
Happy End

[Les mer]
 
En fantastisk kvinne

[Les mer]
 
The Disaster Artist

[Les mer]
 
Battle of the Sexes

[Les mer]
 
Den 12. mann

[Les mer]
 
»Arkivside med alle anmeldelser

Søk etter anmeldelser

 
 

Annonse