Premiere 24.05.2017

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Splitte mine bramseil for en film

 

Espen Sandberg og Joachim Rønning holder stø kurs mot suksess med den femte Pirates of the Caribbean-filmen.

[Les mer]
 

Premiere 19.05.2017

Alien: Covenant

Tilbake til fremtiden

 

Så er den da her – en av årets mest etterlengtede filmer –og med  Ridley Scott i registolen må det selvfølgelig bli bra – men hvor bra er Alien: Covenant egentlig?

[Les mer]
 

Premiere 12.05.2017

DRIB

Godt ljuget

 

DRIB er på mange måter rett film til rett tid - i en tid hvor det er vanskelig å skille virkeligheten fra "fake news".

[Les mer]
 

Premiere 12.05.2017

Sieranevada

Løp på kino og nyt en stor filmopplevelse

 

Endelig kommer den på kino, den rumenske Cannes-filmen fra i fjor, en fascinerende familielivskildring i skyggen av Charlie Ebdo og Ground Zero-tragediene.

[Les mer]

Premiere 05.05.2017

Richard Storken

Stor underholdning

Richard Storken har alt det som skal til for å bli en av årets store kinosuksesser.

[Les mer]

Premiere 05.05.2017

Min arabiske vår

Frihetsdrømmen møter tradisjonen

Min arabiske vår er en aldri så liten perle av en film, som fortjener et stort kinobesøk.

[Les mer]
 

Premiere 28.04.2017

Raw

Fra vegetar til kannibal

En ung kvinnelig vegetarianers oppvåkning til kjøttet gleder og kjødets lyst.

[Les mer]

Premiere 28.04.2017

Klasseforstanderen

Alvor og humor

 

Klasseforstanderen glir fint inn i en tradisjon av filmer fra Tsjekkia og Slovakia som tar opp alvorlige temaer og behandler dem med både humor og mennesklighet.

[Les mer]
 

Premiere 28.04.2017

Det kommer en dag

Ondskap satt i skolesystem

 

Opprivende historie om mishandling i det godes tjeneste på et dansk guttehjem.

[Les mer]
 

Premiere 21.04.2017

Ondt blod i Danmark

 

Underverden kan best beskrives som en moderne Pusher med mistilpasset ungdom i innvandrergettoen som bakteppe.

[Les mer]
 

Premiere 21.04.2017

Den lykkeligste dagen i Olli Mäkis liv

En boksekamp mot forelskelsen

 

Hovedpersonen i denne bittersøte boksefilmen er muligens nærmere den blomsterluktende Ferdinand enn Robert De Niros rasende okse.

[Les mer]

Premiere 21.04.2017

Lyst

Angsten eter sjelen

 

Effektmessig er det fremragende, og Severin Eskeland har fått mye ut av et svært stramt budsjett.

[Les mer]
 

Premiere 21.04.2017

Fluefangeren

Balkan i klasserommet

 

Fluefangeren gir oss ingen løsninger, men filmen gir innsikt samtidig som den underholder.

[Les mer]
 

Premiere 07.04.2017

Hoggeren

Svart og sår humor

 

Gi den dama mer penger! Jeg gleder meg allerede til hennes neste film.

[Les mer]
 

Premiere 07.04.2017

Hjartasteinn

Sterke følelser på vulkansk grunn

 

Igjen blir man imponert over islendingene og hva det er i stand til å produsere på kulturfeltet.

[Les mer]
 

Premiere 07.04.2017

Going in Style

Bortkastet nyinnspilling

 

Selv tre Oscar-vinnere i hovedrollene er ikke nok til å redde denne filmen.

[Les mer]
 

Premiere 07.04.2017

A United Kingdom

Kongens tjej

 

En fantastisk historie, som du ikke kunne brydd deg mindre om.

[Les mer]
 

Arkiverte anmeldelser


Hoggeren

[Les mer]
 
Hjartasteinn

[Les mer]
 
Going in Style

[Les mer]
 
A United Kingdom

[Les mer]
 
Little Men

[Les mer]
 
Free Fire

[Les mer]
 
Oskars Amerika

[Les mer]
 
Kjempen

[Les mer]
 
Life

[Les mer]
 
Ishavsblod

[Les mer]
 
Kvinne, ukjent

[Les mer]
 
Tungeskjærerne

[Les mer]
 
»Arkivside med alle anmeldelser

Søk etter anmeldelser

Nytt nummer!

REGLENE FOR FRIHET

– Jeg ønsker å gjøre det som føles gøy og sant i øyeblikket, istedenfor å være strategisk i den ene eller andre retningen, sier INGRID OLAVA. I januar dukker hun opp i en av rollene i Kim Hiorthøys spillefilmdebut The Rules for Everything, snaut to måneder før hun feirer tiårsjubileum som plateartist.
 
 

Annonse