Intervju

Cillian Murphy

VERBAL BOKSEKAMP - og subtile fornærmelser

I kinoaktuelle The Party ankommer Cillian Murphy middagsselskapet og går rett inn å badet og drar et par striper kokain. Derfra går historien over i en svart komedie.

[Les mer]

Ingar Helge Gimle

Rett vest - i kvinneklær

Han har vært politimann, Sven O.Høiby, finansminister i Emmy-vinneren Mammon II og har hatt Absolutt blåmandag. Nå går det Rett vest med Ingar Helge Gimle som transe i Henrik Martin Dahlsbakkens nye roadmovie.

[Les mer]
 

Harald Zwart

ZWART KRIG

 

Når Harald Zwart nå går inn i andre verdenskrig med Den 12. mann, så gjør han det med kona Veslemøy ved sin side – han som regissør og hun som produsent.

[Les mer]
 

Giorgos Lanthimos

Den makabre filmkunstens mester

 

Han starter sin kritikerroste film med en åpen hjerteoperasjon i breddeformat. – Jeg tenker aldri på at jeg går for langt i filmene mine, sier Giorgos Lanthimos.

[Les mer]

SYNNØVE MACODY LUND

SYNNØVE MACODY LUND ER HJEMSØKT

 

Synnøve Macody Lund debuterte med et brak som motspiller til Aksel Hennie i Hodejegerne. For øyeblikket er hun kinoaktuell som dronning i Askeladden og er premiereklar med hovedrollen i grøsseren Hjemsøkt.

[Les mer]
 

Kenneth Branagh

På sporet av en klassiker

 

I 1974 kom den stjernebesatte Mord på Orientekspressen – som ga Ingrid Bergman en Oscar for beste birolle. Nå er Kenneth Branagh klar med sin versjon av Agatha Christies klassiker.

[Les mer]
 

Tobias Santelmann

En verden fylt av løgner

Drap, korrupsjon og løgner er sentrale elementer i TV2-krimserien Grenseland med Tobias Santelmann i hovedrollen. Neste høst blir han å se på kino i Mordene i Kongo som inneholder de samme elementene.

[Les mer]
 

Reinert Kiil

En riktig blodrød jul, hilsen Reinert Kiil

 

Reinert Kiil er fra Honningsvåg. Norges nordligste by – i gamle dager kjent som Lille Chicago. Her samlet fiskere fra både ut- og innland seg for å drikke og slåss. 

[Les mer]
 

Leon Bashir

Frie følelser bak murene

 

- Denne produksjonen er noe av det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv, sier Leon Bashir. Han har både skrevet, regissert, produsert og spiller hovedrollen i den norske fengselsfilmen Gjengangere.

[Les mer]
 

Michael Fassbender

Harry Hole har krøpet under huden på meg

 

Allerede før premieren av Snømannen, åpner Michael Fassbender for flere filmer over Jo Nesbøs Harry Hole.

[Les mer]

Andre aktuelle intervjuer


En ekte Askeladd
[Les mer]
 
Mellom fantasi og virkelighet 
[Les mer]
 
Spionfilm for en ny generasjon
[Les mer]
 

Søk etter intervjuer

 
 

Annonse