Pål Øie er Norges ukronede skrekkfilmkonge.
 

Pål Øie lager thriller med Ben Kingsley i hovedrollen

Foto: Kristoffer Sandven | Publisert: 11.05.17

I august starter Villmark-regissør Pål Øie innspillingen av den internasjonale thrilleren Underground i Budapest. Handlingen derimot er lagt til New York.

Filmen, basert på en ide av Luc Besson som også skal produsere filmen. I tillegg til til Oscar-vinneren Ben Kingsley får Pål Øie med seg stjernene Peter Franzen og Carly Chaikin. Ben Kingsley blir for øvrig snart å se i Netflix-produksjonen War Machine.

Underground handler om to detektiver som etterforsker en bølge av tilfeller av plutselig savnede personer i New York City. Jakten fører dem dypt ned i storbyens labyrint av et kloakksystem. Der  oppdager  de en hemmelighet som aldri bør se dagslys. I tillegg til  Budapest vil enkelte scener spilles inni Brussel. Innspillingen starter i august.

Nytt nummer!

REGLENE FOR FRIHET

– Jeg ønsker å gjøre det som føles gøy og sant i øyeblikket, istedenfor å være strategisk i den ene eller andre retningen, sier INGRID OLAVA. I januar dukker hun opp i en av rollene i Kim Hiorthøys spillefilmdebut The Rules for Everything, snaut to måneder før hun feirer tiårsjubileum som plateartist.
 
 

Annonse