Andre´Øvredal må opp av godstolen når han i juni starter innspillingen av «Mortal» i Hardanger.
 

Nå starter innspillingen av André Øvredals «Mortal» i Hardanger

Foto: Gry Traaen | Publisert: 10.05.17

I juni starter innspillingen av André Øvredals Mortal - et actioneventyr om en ung mann som oppdager at han har overnaturlige norrøne krefter.

Innspillingen vil foregå både i Hardanger og Oslo fra slutten av juni til midten av august . Mortal blir Øvredals første spillefilm i Norge siden braksuksessen Trolljegeren i2010. André Øvredal beskriver Mortal som en film på grensen til å bli en superheltfilm. Han har selv skrever manuset til filmen som er en nåtidig actionthriller om en ung mann som oppdager at han har ubegripelige krefter.

Irske Robert Sheehan skulle opprinnelig ha hovedrollen, men er ikke lenger aktuell. Hvem som overtar blir endelig bestemt en av de nærmeste dagene, sier produsent John Einar Hagen til Cinema.

Nytt nummer!

REGLENE FOR FRIHET

– Jeg ønsker å gjøre det som føles gøy og sant i øyeblikket, istedenfor å være strategisk i den ene eller andre retningen, sier INGRID OLAVA. I januar dukker hun opp i en av rollene i Kim Hiorthøys spillefilmdebut The Rules for Everything, snaut to måneder før hun feirer tiårsjubileum som plateartist.
 
 

Annonse