Mark Strong får hovedrollen i den britiske nyinnspillingen av «Valkyrien».
 

«Valkyrien» blir britisk tv-serie

Publisert: 09.05.17

NRK-suksessen Valkyrien kommer nå i britisk nyinnspilling med handlingen lagt til London.

Det britiske produksjonsselskapet Hera Pictures har sikret seg de engelskspråklige rettighetene til Valkyrien. Hera vil flytte handlingen til London med Mark Strong (Kingsmen, Tinker Tailor Soldier Spy) i hovedrollen som dommedagsfantasten - rollen som Pål Sverre Hagen har i originalen.

Mark Strong, som får hovedrollen, er seinere i år kinoaktuell gisseldramaet 6 Days og i Kingsmen: The Golden Circle. For tiden holder han på med innspillingen  av Stockholm - om det beryktede gisseldramat i 1973 som har gitt opphavet til begrepet Stockholmssyndromet. Her spiller han blant annet mot Noomi Rapace, Ethan Hawke og Torbjørn Harr.

Hera Pictures er et nystaertet prduksjonsselskap, men ingen novise. Bak selskapet står Liza Marshall som tidligere var dramasjef i Channel 4.

Nytt nummer!

REGLENE FOR FRIHET

– Jeg ønsker å gjøre det som føles gøy og sant i øyeblikket, istedenfor å være strategisk i den ene eller andre retningen, sier INGRID OLAVA. I januar dukker hun opp i en av rollene i Kim Hiorthøys spillefilmdebut The Rules for Everything, snaut to måneder før hun feirer tiårsjubileum som plateartist.
 
 

Annonse